2018 Ev Dekorasyonu Trendleri

2018 Ev Dekorasyonu Trendleri

Eğer evinizde değişiklik yapmak istiyorsanız bununla ilgili karar verirken ihtiyaç faktörü ve ev sahibinin tercihleri önemli olabiliyor. Bu tercihleri yaparken değişik örnekleri incelemek muhteşem sonuçlar etmenize yardımcı olabiliyor. Peki bu senenin ev dekorasyonu trendleri neler? İşte bu 2018 Ev Dekorasyonu Trendleri listesi…

2018 Ev Dekorasyonu Trendleri

2018 Ev Dekorasyonu Trendleri

1- Bu senenin renkleri neler?

İlk renk “ultra violet”. Galaksilerden ilham alan bu renk aslında bizim bildiğimiz mor. Asi, orijinal ve dikkat çekici bir renk olan mor gezegen, kosmos ve yıldızların yanında David Bowie, Price gibi popüler isimlerden ilham alınarak renk uzmanları tarafından tercih edilmiş. Arabadan modaya, iç dekorasyon ürüne birçok alanda kullanılan bu renk evinizde bambaşka bir renk katacak.

Diğer renk “yeşil”. Her zaman ve birçok alan kullanılan yeşil kullanıldığı ortama huzur ve buradaki kişileri sakinleştiren bir renk.

Son rengimiz “marsala”. Bu renk adını İtalya’daki bir liman şehirden alıyor. Kahve ve bordo renklerinin karışımında oluşan marsala kullanıldığı ortamda güven ve istikrarı tetikliyor.

2- Bu senenin trendleri neler?

İlk trendimiz “Endüstriyel Stil”. New York’tan Dünya’ya yayılan bu stil o şehirdeki depoların, fabrikaların ve yaşam alanlarının eve dönüştürülmesinden ortaya çıkmış bir ev dekorasyonu tarzı.  Cool ve maskülen bir ev sahip olmak istiyorsanız bu stil tam size göre. Evinize bu havayı yansıtmanız için siyah, bordo, kahverengi, gri vb. Renkler kullanmalı, sert hatlı metal aksessuarlara yer açmalı ve beton ve tuğla görünümüne yer vermelisiniz.

Diğer stilimiz ise “Doğaya Dönüş”. Şehrin kaosundan kurtulmak için evinizde daha çok yeşile ve doğal malzemeye yer vererek hayalinizdeki huzurlu ortama kavuşabilirsiniz. Evinizde yeşil,bej ve kahverengi kullanmalı, hasır, rattan ve ahşap malzemelerden yapılan mobilya ve aksessuarlara yer vermelisiniz.

Bir diğer stil ise ev dekorasyonu stilleri arasından “İskandinav Stil”. Hayatınıza renk katmak istiyorsanız ve bunu evinize yansıtmak istiyorsanız bu stil tam size göre. Çoklu renk kullanımı ile yumuşak hatlı mobilyalar kullanarak evinize bambaşka bir hava katabilirsiniz.

Son trend stil ise “Huzur Veren Beyaz”. Evinize sakin ve ferah bir hava katmak istiyorsanız beyaz renk kullanımı tam size göre. Bu rengin en uyumlu eşi ise mavi. Beyaz ve mavi renkleri bir arada kullanarak ahşap, rattan vb. aksessuarlar evinizde deniz havasını getirip, huzurlu bir ortam yaratabilirsiniz.